FSDreamTeam forum
September 21, 2018, 11:03:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Multiply Activation  (Read 145 times)
TescoclubcardUK
Newbie
*
Posts: 6


« on: June 14, 2018, 11:13:08 PM »

Hi, I just purchased Prepar3d V4.2, I have this product already on FSX:SE can I also install it for P3d? Or do I need to uninstall from FSX first?
Logged
Captain Kevin
Beta tester
Full Member
*****
Posts: 167


Captain Kevin


« Reply #1 on: June 15, 2018, 12:28:08 AM »

Just run the installer again, then select P3D. No need to uninstall from FSX.
Logged

Captain Kevin
TescoclubcardUK
Newbie
*
Posts: 6


« Reply #2 on: June 15, 2018, 01:28:53 AM »

Ok thanks, wasn't sure if it was allowed to be activated on 2 products at the same time.
Logged
Captain Kevin
Beta tester
Full Member
*****
Posts: 167


Captain Kevin


« Reply #3 on: July 14, 2018, 03:06:37 AM »

Yeah, it's doable. I've done it. I had actually asked the same question a few months back, so....
Logged

Captain Kevin
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 31158



WWW
« Reply #4 on: July 14, 2018, 11:46:08 AM »

The activation is NOT "per-sim", it's per SYSTEM. Which means, if you have a product active on FSX (it's not really "active on FSX", it's active on your Windows installation), it will already appear as active on P3D, provided both sims are running under the same Windows installation.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!