FSDreamTeam forum
September 19, 2019, 06:43:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem on FSDream's Ohare with Horizon's VFR USA Chicago  (Read 4636 times)
Watanabe
Newbie
*
Posts: 2


« on: May 19, 2008, 01:42:19 PM »

Hi FSDreamteam

I just got the Ohare senercy for my fs9and very enjory this good product.
However I got the problem whem I use it with Horizon's VFR USA Chicago.
http://www.horizonsimulation.com/shopus/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=190

Is that this both senercy can't work together? or have compatibility issue with
Horizon's VFR USA Chicago?
I do have Fly Tempa Midway in my fs9, but it don't have problem with Horizon's VFR USA Chicago.

before with Horizon's VFR USA Chicago.


after with Horizon's VFR USA Chicago.


Please help me  Cry Thank you.
« Last Edit: May 19, 2008, 01:47:12 PM by Watanabe » Logged
Alessandro
Global Moderator
Sr. Member
*****
Posts: 315


FSdreamteam developer


« Reply #1 on: May 19, 2008, 01:51:14 PM »

The problem is on Horizon's usa installation for me.., the gray is present on texture missing, please try to deactivate kord from scenery library, and test Horizon's Usa.
Logged
Watanabe
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #2 on: May 19, 2008, 04:14:27 PM »

The problem is on Horizon's usa installation for me.., the gray is present on texture missing, please try to deactivate kord from scenery library, and test Horizon's Usa.
Thanks for remind me.  Smiley I found out the issue on texture,
Horizon's sesonal texture have to be instilled as FS showing season


and make sure have Horizon's sesonal texture have to be instilled


Than It will be compatibility with FSDreamteam Ohare senercy  Cheesy


Thank you for help Wink
Logged
Alessandro
Global Moderator
Sr. Member
*****
Posts: 315


FSdreamteam developer


« Reply #3 on: May 19, 2008, 04:32:37 PM »

Fantastic, the textures on two scenery match exactly Wink
Logged
SirIsaac726
Hero Member
*****
Posts: 667


« Reply #4 on: May 20, 2008, 03:25:05 AM »

Fantastic, the textures on two scenery match exactly Wink

The greens are off by a tad but it is amazing how well they line up (roads and such).
Logged
Nightowl
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #5 on: May 20, 2008, 05:14:48 PM »

I have had the same problem, but never thought about the seasonal textures to solve this.
Thanks for posting!
Logged

grasshopper
Newbie
*
Posts: 49


« Reply #6 on: November 24, 2014, 07:33:43 AM »

Well I'll be dipped.  I just this minute got through describing this exact problem, and then stumbled on this thread.  I will give this a shot and see how it works.
Logged
grasshopper
Newbie
*
Posts: 49


« Reply #7 on: November 24, 2014, 07:53:40 AM »

Well I'll be dipped.  I just this minute got through describing this exact problem, and then stumbled on this thread.  I will give this a shot and see how it works.

As a footnote, this simple fix did work.  I changed the FS9 season setting to Summer, since I could not find Horizon VFRs user interface, and, lo and behold, my scenery sprang to life, and all is well in the universe once more.  I'll leave up my original complaint, even though it has NOTHING to do with FSDT OHare, just in case anyone else runs into this issue.
« Last Edit: November 24, 2014, 07:57:47 AM by grasshopper » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!