FSDreamTeam forum
May 13, 2021, 05:46:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Zurich in MSFS install issue **SOLVED**  (Read 1675 times)
Tolo303sq
Newbie
*
Posts: 2


« on: April 09, 2021, 12:39:21 PM »

I tried several times to install Zurich and no success only jetways...


* 1.png (1710.16 KB, 1567x846 - viewed 55 times.)
« Last Edit: April 10, 2021, 04:44:50 PM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41023



WWW
« Reply #1 on: April 09, 2021, 01:51:17 PM »

Those are not even the FSDT Zurich jetways, but the default ones so, there's no scenery at all.

It's possible the Live Update got blocked ? There are some defective antivirus that flags it as a threat and, if the Live Update cannot complete, the scenery won't show. Configure the antivirus to add the whole Addon Manager folder to the antivirus EXCLUSIONS, then run the FSDT Live Update again, be sure it completes with no errors.
Logged

Tolo303sq
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #2 on: April 09, 2021, 02:24:45 PM »

After disabling antivirus I got this information and folders in Community but no airport visible.


* !AC.png (22.47 KB, 834x413 - viewed 58 times.)

* 1AB.png (38.27 KB, 834x413 - viewed 61 times.)
Logged
Jean-claude
Newbie
*
Posts: 31


« Reply #3 on: April 09, 2021, 05:19:56 PM »

I have exactly the same issue today. I installed four FSDT sceneries in MSFS and only LSZH has no scenery at all, all the other three (CYVR, LFSB, KORD) are fully installed. The FSDT update tool worked fully in all cases including LSZH.
Thank you for your assistance.
« Last Edit: April 09, 2021, 05:52:10 PM by Jean-claude » Logged
EasternT32
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #4 on: April 09, 2021, 05:33:22 PM »

I'm the same, installed Zurich and Louisville and have no buildings just default jetways, previously installed Chicago and Key West are fine

Edit : I'm 100% Anti-Virus software isn't playing a part
« Last Edit: April 09, 2021, 07:21:09 PM by EasternT32 » Logged
fly60
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #5 on: April 10, 2021, 04:10:53 AM »

Same problem here. No airport showing for LSZH Zurich. I had no issues in the past with Zurich until today. My other FSDT airports are fine.
Logged
lonewulf47
Newbie
*
Posts: 31


« Reply #6 on: April 10, 2021, 12:10:45 PM »

Same here as of today. All other FSDT airports are ok. In fact it happened after running the updater at a regular time schedule. The "FSDT_LSZH_AP.bgl" is garbled.
« Last Edit: April 10, 2021, 12:14:03 PM by lonewulf47 » Logged
nils8107
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #7 on: April 10, 2021, 03:19:19 PM »

Same for me. I was running the FS Dreamteam updater. Now only those gates...
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41023



WWW
« Reply #8 on: April 10, 2021, 04:44:45 PM »

The problem is fixed, we are moving to a new server, and for some reason that specific file was corrupted on the new one. It's fixed now, sorry for the inconvenience.
« Last Edit: April 10, 2021, 05:10:10 PM by virtuali » Logged

EasternT32
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #9 on: April 10, 2021, 05:52:34 PM »

Hi Umberto, Zurich is now fixed, thanks but I still have the same issue with Louisville
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41023



WWW
« Reply #10 on: April 10, 2021, 06:03:17 PM »

Same as above, I read another post saying the other airports were fine, didn't check KSDF. Now it's fixed too.
Logged

EasternT32
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #11 on: April 10, 2021, 06:53:28 PM »

Thanks
Logged
Scandinavian941
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #12 on: April 14, 2021, 11:34:20 PM »

Hi, problem still not solved at mine. How/where do i retrieve LSZH for MSFS ?
Thanks in advance for your help

Thomas
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41023



WWW
« Reply #13 on: April 15, 2021, 08:46:02 AM »

Hi, problem still not solved at mine. How/where do i retrieve LSZH for MSFS ?

I can only repeat and confirm the problem has been solved since several days, as confirmed by other user who had it, and fixed it by simply running the FSDT Live Update again.
Logged

EasternT32
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #14 on: April 15, 2021, 03:45:37 PM »

Hi, problem still not solved at mine. How/where do i retrieve LSZH for MSFS ?
Thanks in advance for your help

Thomas

Have you run the Live Updater, if not do that at it should work
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!