FSDreamTeam forum
June 14, 2021, 11:36:32 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1] 2 3 4
  Print  
Author Topic: FSDT Airports with FSX Steam Edition  (Read 47885 times)
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41118



WWW
« on: December 19, 2014, 03:28:42 AM »

I'm happy to report that ALL installers from FSDT have been updated to support FSX Steam Edition, both when installed alone, and in combination with an existing FSX installation.
 
There's no reactivation involved, just re-download all the installers you need from our site.
« Last Edit: December 20, 2014, 12:33:33 AM by virtuali » Logged

JSilva
Jr. Member
**
Posts: 62


« Reply #1 on: December 20, 2014, 12:50:04 AM »

Thanks Virtuali.
Logged

PC Specs: Intel Core i7 4790K @ 4.4GHz, ASUS Z97 PRO Wi-Fi AC, G.Skill Trident X 2x8GB RAM DDR3 2400MHz CL10, Nvidia GTX 1080 Ti 11GB EVGA SC2, Corsair RM750
bryn
Newbie
*
Posts: 25


« Reply #2 on: December 20, 2014, 09:29:47 AM »

I cannot use the KFLL installer in FSX.  KFLL installer asks for FSX directory, and then says FSX SE needs to be installed.  I don't use SE.
Logged
staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #3 on: December 20, 2014, 01:00:06 PM »

will we be able to install GSX into steam as well or that still a work in progress
Logged
staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #4 on: December 20, 2014, 01:21:20 PM »

I am trying to run the installer for kiah to let the scenery run in steam fsx but its giving me the error install KIAH full installer first which i have about four times and still  giving me the error any ideas
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41118



WWW
« Reply #5 on: December 20, 2014, 01:33:13 PM »

Sorry, there was a bug in the installers, just download them again if you don't have FSX Steam edition.
Logged

staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #6 on: December 20, 2014, 07:27:09 PM »

so do I just rerun the installers to install the airports into steam
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 41118



WWW
« Reply #7 on: December 20, 2014, 09:46:37 PM »

so do I just rerun the installers to install the airports into steam

Just re-run it's not enough, you must download them again.
Logged

staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #8 on: December 20, 2014, 10:33:33 PM »

does this include gsx as well or just the scenery
Logged
staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #9 on: December 20, 2014, 10:43:01 PM »

awesome thanks for the help
Logged
staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #10 on: December 20, 2014, 10:49:59 PM »

it has installed but everytime i go into the airport it fatal errors ideas?
Logged
culley35
Newbie
*
Posts: 7


« Reply #11 on: December 20, 2014, 11:43:25 PM »

i am having the same problem as well, and only have the steam version installed,errors when i install fsdreamteam airports and flightbeam, then the ones that do install, i go to the airport and the sim freezes and crashes fsx
Logged
johnny_gitara
Jr. Member
**
Posts: 55


« Reply #12 on: December 21, 2014, 12:09:53 AM »

My airports are all gone from FSX, couatl engine is running, reinstall didn't help. Latest Addon Manager installed, says Airport is active but not installed in the Scenery library. And that is the case for all my airports, including Flightbeam's. Sad


Edit: Vancouver showed up in FSX,after i installed it into the FSX SE, but FSX SE crashes with bglman error right upon loading CYVR scenery. Haven't tried the rest of the airports though.
« Last Edit: December 21, 2014, 12:34:02 AM by johnny_gitara » Logged
aimhawkx
Newbie
*
Posts: 19


« Reply #13 on: December 21, 2014, 08:19:08 AM »

getting crashes in fsx SE and p3d after the recent update. only at fsdt klas, klax and kiah. flightbeams are fine.



update: after testing with both p3d and fsx se, i have concluded that you cannot run the fsx se versions of fsdt airports alongside p3d versions. The fsx se version without p3d version isntalled doesnt work at all on my machine. ( loads up, then freezes, then crashes ). fsdt airports work fine in P3D without fsx se versions installed.
« Last Edit: December 21, 2014, 08:31:29 AM by aimhawkx » Logged
staffguy1
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #14 on: December 21, 2014, 10:01:31 PM »

i am still unable to successfully install GSX into FSX:SE
Logged
Pages: [1] 2 3 4
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!