FSDreamTeam forum
January 28, 2021, 10:04:59 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: allocating vehicles to an airport  (Read 9000 times)
juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #15 on: November 11, 2013, 05:40:00 PM »

hello

all changed as you described

Luxair still not showing up
it switches between servair and jet aviation

example of the sim

[fltsim.1]
title=FSDT_catering_01_USER_LUX
model=01
texture=LUX
couatl.catering_man = FSDT_catering_man_generic_lightblue
couatl.icaoprefixes = ELLX

of course all changed correctly in all the sim s

regards

awe

ps: tried with ?   ? EL  ? EL ELLX

same results
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40454



WWW
« Reply #16 on: November 11, 2013, 05:50:43 PM »

I'm sorry, but the only possible explanation is that you haven't made all the changes yet. Which I can't possibly know without checking ALL your files.

Check again all your files, and you will surely find your error. Note that some catering vehicles have multiple variations, so you must add two [fltisim] sections for each variation in the same sim.cfg.
Logged

juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #17 on: November 12, 2013, 08:47:39 PM »

hello

was playing around with catering but didn t manage to call the special vehicle i want

[fltsim.12]
title=FSDT_catering_EU_LUXLOGO
model=EU
texture=LUXLOGO
couatl.icaoprefixes  = ELLX
couatl.atc_parking_codes = LGL
couatl.catering_man = FSDT_catering_man_generic_lightblue

of course corrected in catering catering half etc ...

[fltsim]
fallback.1=..\..\FSDT_Catering\texture.Juxair
fallback.2=..\..\FSDT_Marshaller\texture.white
fallback.3=..\..\FSDT_Marshaller\texture.01
fallback.4=..\..\FSDT_Baggage_Loader\texture.01
fallback.5=..\..\FSDT_Catering\texture.LUXLOGO

i always got ggourmet or lsg showing up so what i did was replacing those gsx_logo...dds in the catering texture.lsg/ggourmet folders and now i have what i want

this is NOT the way to do it but nothing else seemed to work

continuing with the correct textures for the staircase and baggage loaders now

i ll keep you informed

regards

awe

PS: gsx works perfectly even combined with aes !

Logged
juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #18 on: November 12, 2013, 09:47:23 PM »

what you could add easily is a crew boarding as you already have the shuttle for it Tongue

regards

awe

Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40454



WWW
« Reply #19 on: November 12, 2013, 10:34:28 PM »

In any case, I've also added Luxair catering in a further update to the Vehicle Updates 3 installer.
Logged

juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #20 on: November 12, 2013, 10:38:49 PM »

you are to kind umberto

unfortunately this might cause me more trouble then help as your input will for sure have the highest priority and i won t be able to force my designs to show up

but ty anyways

the more content you have the more satisfaction for your customers

regards

awe

Logged
juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #21 on: November 13, 2013, 01:28:24 AM »

the staircase with the truck have a bug

the doors of the truck hang at the top of the stairs and it has no driver...oioioi

regards

awe
« Last Edit: November 13, 2013, 02:40:14 AM by juxair » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40454



WWW
« Reply #22 on: November 13, 2013, 12:48:57 PM »

Quote
the staircase with the truck have a bug

They don't.

the doors of the truck hang at the top of the stairs and it has no driver...oioioi

Object is correct, and driver is there, see the screenshot.


* 2013-11-13_11-47-26-440.jpg (203.29 KB, 1251x749 - viewed 396 times.)
Logged

juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #23 on: November 13, 2013, 01:44:18 PM »

erm --- this 1


* staircase.jpg (1003.95 KB, 1920x1080 - viewed 398 times.)
Logged
juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #24 on: November 13, 2013, 02:12:17 PM »

full aircraft and i don t get a bus ...



* bus.jpg (881.14 KB, 1920x1080 - viewed 368 times.)
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40454



WWW
« Reply #25 on: November 13, 2013, 02:20:26 PM »

erm --- this 1

That's another vehicle and it doesn't have a driver, because the cabin is not 3d, it's just a texture so, it's not a bug, it's just how the object was made.

I don't see any other problem in your screenshot, what you indicate as a door truck is not that, it's the last movable part of the stair, and that's how it's supposed to look like.
Logged

virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40454



WWW
« Reply #26 on: November 13, 2013, 02:29:38 PM »

full aircraft and i don t get a bus ...

Tried it too now and no, it doesn't happen here, setting the airplane full using the PMDG FMC result in a large passengers bus.

GSX just reads the total stations load from FSX divided by 220 lbs. to calculate the number of passengers so, if the airplane correctly sets it, it will work.
Logged

juxair
Newbie
*
Posts: 16


« Reply #27 on: November 13, 2013, 03:50:28 PM »

1. OK
2. OK
if you start with cold and dark and ask catering before you set your fuel and passenger you don t get the bus
if you set fuel and passenger and then start gsx you get the bus

good to know


regards

awe
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!