FSDreamTeam forum
January 24, 2020, 08:25:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AI Traffic at LAX  (Read 8607 times)
Cortez2471
Newbie
*
Posts: 2


« on: March 28, 2013, 09:01:03 PM »

Hey guys, I'm new in this forum.
I recently started flying with my Air New Zealand 747 from auckland to london via los angeles. So I thought it would be nice to have
Air new Zealand Ai traffic as well, I installed it right away.
When I arrived in los angeles the anz 777 was parked at the west gate area, even though it says on your manual that they should be parked at Terminal 2.
Would be great if someone could help me Smiley
Sorry for  my english writing, german over here Wink
Thank you!
Moritz
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37497



WWW
« Reply #1 on: March 28, 2013, 09:15:32 PM »

When I arrived in los angeles the anz 777 was parked at the west gate area, even though it says on your manual that they should be parked at Terminal 2.

The larger planes for international flights usually park in the west area. If an airplane doesn't fit in a parking space, it will be assigned where it can fit, even if the parking has a specific airline code assigned.
Logged

Cortez2471
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #2 on: March 29, 2013, 12:16:08 PM »

okay thank you! So there is no way of getting  it parked at Terminal 2?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37497



WWW
« Reply #3 on: March 29, 2013, 03:10:23 PM »

okay thank you! So there is no way of getting  it parked at Terminal 2?

You can direct in some way a specific airline only for AI.

For your own airplane, the airline assignment code of parking and the one of your own airplane (if it has one) are not taken into consideration by the FSX ATC, you are always assigned to the first closest parking that fits your airplane size, that's how FSX works and it's nothing a scenery can change, other than removing all parkings except the ones you are interested in.
Logged

Theaver
Newbie
*
Posts: 10



« Reply #4 on: February 10, 2014, 03:03:48 PM »

PLEASE PLEASE PLEASE respond, how do you get the other ai traffic to seem noticable like on mine all you see is lights how do you see the whole aircraft like in 6:02
Logged

virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37497



WWW
« Reply #5 on: February 10, 2014, 03:40:23 PM »

on mine all you see is lights how do you see the whole aircraft like in 6:02

This has been discussed many times already on the forum: if you are only seeing lights instead of the whole airplane, it's because you are using legacy AI made for FS9 in FSX.

There are two possible solutions:

1) Use only native FSX AI modules. Your fps will also benefit from this

OR

2) Turn off the "Airplane cast shadows on ground" option in the FSX graphic settings. This will fix the disappearing FS9 AI, but of course won't fix the fact that FS9 AI used in FSX will slow down your sim, so the best option is #1
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!