FSDreamTeam forum
December 10, 2019, 10:36:10 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 102
  Print  
Author Topic: New FSXBA Hornet  (Read 523568 times)
Victory103
Full Member
***
Posts: 160



« Reply #120 on: August 23, 2013, 12:48:24 AM »

It's in the standard pack, at least it was when you purchase that and make it to the CTO phase of training. So, based off that you get the T-6B, AT-6B, T-45C, T-38C and finally the F-18C with the default FSX-A VC + plus current FSXBA mods.
Logged

DUSTOFF
ARMY PROPS
Letourn
Jr. Member
**
Posts: 88



« Reply #121 on: August 23, 2013, 04:09:02 AM »

Victory,

thank you for your help!
Logged
Mickey_Techy
Full Member
***
Posts: 189


« Reply #122 on: September 22, 2013, 04:48:25 PM »

I seem to have certain issues running FXBA Hornet on my multi-monitor setup (3 x 1920x1080=5760x1080 resolution).

All the additional gauges show up badly stretched and I have to resize them, each time I fly. This, however is not the issue, and I can live with doing this everytime I start a flight. The problem is that the moment I select any of these 2D gauges for the first time, my FPS drops down to 7-8 (from above 40 or so).

I know that the issue could be solved by editing tweaking some setting in the panel.cfg, but can't seem to recollect, which and how?

Can anybody help please?
Logged
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 582


WWW
« Reply #123 on: September 25, 2013, 12:50:05 AM »

My initial guess is that it would have to do with some of the 2D gauges that has borrowed from the Sludge Hornet.  There are a lot of extra gauges and coding (i.e. Blackbox) are initiated upon switching to the 2D panel.  I will pass the buck to him.  Hopefully he can give you some answers.
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
Mickey_Techy
Full Member
***
Posts: 189


« Reply #124 on: September 25, 2013, 12:52:41 AM »

Thanks Jimi.

I will wait for Sludge to make his recommendations.
Logged
Letourn
Jr. Member
**
Posts: 88



« Reply #125 on: September 25, 2013, 01:28:57 AM »

Mickey,

When you are running a 3 monitors setup you need to divide by three the first number follwing the window_size= in you panel.cfg for the gauge you have problem with. It will fix the FPS dropping down to 8-10 FPS.

But you might have to play with other setting if you want it center or with a different size.




Logged
Mickey_Techy
Full Member
***
Posts: 189


« Reply #126 on: September 25, 2013, 01:33:00 AM »

Thanks Letourn,

I think, that was it, only I wasn't sure. Will test and report back.

Thanks again.
Logged
Letourn
Jr. Member
**
Posts: 88



« Reply #127 on: September 25, 2013, 01:39:36 AM »

Here is an example of the Refueling gauge;

[Window07]
size_mm      = 1024, 256
//window_size   = 1.000, 0.333      //ORIGINAL
window_size   = 0.333, 0.333      //Divide by 3 for 3 Monitors Setup
//position   = 6         //ORIGINAL
window_pos      = 1.000, 1.000      //Divide by 3 for 3 Monitors Setup
background_color= 0,0,0
visible      = 0
alpha_blend   = 0.95
ident      = 10030

gauge00=RefuelingGauge!traffic_info, 0, 0, 172, 220
gauge01=RefuelingGauge!RefuelingGauge, 0, 220, 172, 36
Logged
Mickey_Techy
Full Member
***
Posts: 189


« Reply #128 on: September 25, 2013, 01:54:11 AM »

Thanks Letourn,

This fix works. Mostly.

Not with all the gauges, but most of them. But, now that I know where to look, I should be able to fix it all up.

Just one question, in the example you have quoted above.

//position   = 6         //ORIGINAL
window_pos      = 1.000, 1.000      //Divide by 3 for 3 Monitors Setup

I see that "window_pos" is an additional property in your cfg. I don't have this in my files.
I can understand "position=6", but what does window_pos property do out here? As per the SDK, this property overrides the position and windowsize attributes.

Logged
Sludge
Hero Member
*****
Posts: 1110


SQUEEZING EVERY NICKEL of life for all its worth!


WWW
« Reply #129 on: September 30, 2013, 10:11:20 PM »

Mickey...

I got around to reading this thread again, and saw your post. I'll look into it and see if I can't help you directly and/or get you pointed in the right direction.

Lemme know what happens with Letourn's fixes. Just breezing by, they look right, but I have ZERO EXPERIENCE with multi-monitor setups, so I'll have to get feedback on what happens for you, and what others have said for FSX in general and other games using multi-monitors.

Later
Sludge
Logged

Mickey_Techy
Full Member
***
Posts: 189


« Reply #130 on: October 01, 2013, 05:27:25 PM »

Mickey...

I got around to reading this thread again, and saw your post. I'll look into it and see if I can't help you directly and/or get you pointed in the right direction.

Lemme know what happens with Letourn's fixes. Just breezing by, they look right, but I have ZERO EXPERIENCE with multi-monitor setups, so I'll have to get feedback on what happens for you, and what others have said for FSX in general and other games using multi-monitors.

Later
Sludge

Thanks Sludge,

I did apply the fixes as recommended by Letourn, and I know that is the way to go also.

But, while some gauge appearances do get fixed, but my FPS still drops to 3-5 when I select certain gauges (for e.g. Plat cam or data sheet view e.t.c).

Am spending a little more time with A2A birds and VRS Rhino than the Sludge/BA Hornet presently, so further testing is on hold.

Mickey
Logged
Sludge
Hero Member
*****
Posts: 1110


SQUEEZING EVERY NICKEL of life for all its worth!


WWW
« Reply #131 on: October 01, 2013, 09:11:01 PM »

Mickey...

Just to make sure I read that right, the FPS drops to 3-5FPS or its drops -3/-5 from normal? If it drops to 3-5 FPS, there's something seriously wrong.

No worries, lemme know when you get back in the seat of legacy Hornets, and we will work on this.

Later
Sludge
Logged

Mickey_Techy
Full Member
***
Posts: 189


« Reply #132 on: October 01, 2013, 10:10:57 PM »

..................the FPS drops to 3-5FPS or its drops -3/-5 from normal?........................

It drops to 3-5 FPS (it's not a drop of 3-5 FPS, it totally drops down).

And, it's a known FSX issue with extreme wide view resolutions with unsupported 2D gauges. One has to modify the display settings of these gauges as clarified by Letourn above, but a little more than that.
Logged
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 582


WWW
« Reply #133 on: January 25, 2014, 01:30:40 AM »

YAY!! Finally got the permission to distribute the new model from Madcatz (Thanks Madcatz).  Looking for a suitable place to upload now.  Need some testers for those interested....
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #134 on: January 25, 2014, 02:48:59 AM »

I'm always glad to help. Smiley
Logged
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 102
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!