FSDreamTeam forum
July 28, 2014, 07:13:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: KIAH has been released!
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Is it possible?  (Read 981 times)
smainville
Newbie
*
Posts: 1


« on: April 02, 2012, 01:33:29 PM »

Is it possible that this add on could affect an addon aircraft, ie. ifly737?
Logged
data63
Full Member
***
Posts: 113


« Reply #1 on: April 02, 2012, 08:35:40 PM »

affect how??

a little bit of information may help you get an answer


Happy landings

Juergen
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 16299



WWW
« Reply #2 on: April 03, 2012, 09:59:04 AM »

The only theoretically possible conflict might happen if a 3rd party airplane requires a .dll module to run, and if that might not work for some reason together with our own .dll module, but nobody ever reported so far a problem with the iFly airplane.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!