FSDreamTeam forum
January 23, 2021, 03:29:10 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: GSX does not work  (Read 1985 times)
davemc
Newbie
*
Posts: 2


« on: February 14, 2012, 06:40:40 PM »

I'm having trouble with the new GSX suite. As advertised it said it was able to work with ANY airport. Mine doesn't. At KLAS it shows some static trucks only, no tugs, or ground personnel. Is there something extra I have to do? I registered it properly.   Regards   Dave
« Last Edit: February 14, 2012, 06:50:53 PM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40442



WWW
« Reply #1 on: February 14, 2012, 06:50:41 PM »

GSX obviously works, and it works with any airport. Have you activated it, using its hotkey  (CTRL+F12) by default. It doesn't do anything if you don't call it first.
Logged

davemc
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #2 on: February 15, 2012, 03:11:41 PM »

My error. All I can say is "This Software Program Is GREAT !!!! Keep up the EXCELLENT work.  Regards  Dave
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!