FSDreamTeam forum
January 26, 2020, 12:28:31 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Default Buildings At PHKO?  (Read 2805 times)
sticky1202
Full Member
***
Posts: 161



« on: August 20, 2011, 02:54:58 AM »

I think I'm seeing a default building at PHKO. I've searched for duplicate AFCADs and couldn't find any. I have all of your Hawaiian sceneries and have had no problem til now. Any ideas on what could be causing this?


* PHKO Problem2.JPG (9.85 KB, 448x245 - viewed 519 times.)
Logged
sticky1202
Full Member
***
Posts: 161



« Reply #1 on: August 21, 2011, 01:18:41 AM »

  Could my problem be with tweaking the AFCAD with "AFCAD" the program? I did a reinstall and it seemed the problem was fixed. After adjusting some parking sizes with "AFCAD", I went back, and the default buildings were back.

  Jim
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37507



WWW
« Reply #2 on: August 21, 2011, 05:48:53 PM »

Could my problem be with tweaking the AFCAD with "AFCAD" the program?

Very likely, you should use something more recent, like ADE.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!