FSDreamTeam forum
February 24, 2020, 04:06:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: SF Carrier 2.5 (released)  (Read 16318 times)
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #15 on: September 04, 2014, 07:00:44 PM »

Have you modified or removed the default Boeing 737? Is Javier's Nimitz installed properly?

If neither of those are the issue, try disabling the dll.xml and exe.xml files.
Logged
pyroperson87
Full Member
***
Posts: 191


To those who love aviation, the sky is home.


« Reply #16 on: September 04, 2014, 09:58:17 PM »

I removed ALL of the default aircraft except the Ultralight  Roll Eyes

I guess now I at least know where to start troubleshooting when I get home.  Thanks for the heads up, I'll let you know how it goes.
Logged

Pops
pyroperson87
Full Member
***
Posts: 191


To those who love aviation, the sky is home.


« Reply #17 on: September 07, 2014, 06:28:58 PM »

I put the 737 back in it worked great. Thanks for the heads up. Silly me...  Roll Eyes
Logged

Pops
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #18 on: September 07, 2014, 07:07:58 PM »

Good to hear that it works. Smiley
Logged
Mikencali
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #19 on: June 29, 2015, 01:56:35 AM »

Any way to port this mission over to P3D v2.5??? manually or a updated p3d installer?
Logged
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #20 on: June 30, 2015, 05:45:59 AM »

No; the mission was designed for FSX Acceleration and Lockheed Martin has changed the mission system in Prepar3D, so I don't know if it'll be compatible, even with a manual install.

If you wish to fly multiplayer carrier ops in Prepar3D, I'd advise use of AICarriers2r2 or AI Carriers .NET, as Prepar3D will synchronize boat type AI SimObjects over multiplayer without any workarounds.
Logged
Mikencali
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #21 on: July 01, 2015, 11:51:49 AM »

I actually had it working until the P3D hot fixes. I manually installed the mission into P3D. it asked to find the the resources for the mission. I pointed it to the mission in the FSX missions folder. it loads the mission but doesnt load the carrier. it worked with the v2.5 hotfix 1 but broken in hotfix 2,3, and now 4.
Logged
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #22 on: July 02, 2015, 04:35:52 AM »

Other than making sure Javier Fernandez's USS Nimitz installed properly (http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=search&fname=uss_nimitz_ike_version2.zip), I'm not sure what to suggest.  It's likely that Lockheed Martin made some change in a recent hotfix that breaks backwards compatibility with missions designed for FSX Acceleration.  As stated previously, I recommend using a utility such as AICarriers2r2 or AI Carriers .NET, as Prepar3D synchronizes boats over multiplayer.
« Last Edit: July 02, 2015, 04:37:59 AM by Orion » Logged
Mikencali
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #23 on: July 02, 2015, 03:54:29 PM »

Tried using AIcarriers in multiplayer with a couple friends. The carrier still doesnt show for any of us.  In single player offline everything is fine. Only online is porked Sad
Logged
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #24 on: July 03, 2015, 02:10:23 AM »

Have all of you installed the boat you're trying to use?  I don't think AI boats will be substituted like the user aircraft if someone doesn't have the same boat installed.
Logged
Mikencali
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #25 on: July 03, 2015, 05:42:20 AM »

OK , when we were testings. we were using the v2.5 hotfix 3 which ends in 945. I just updated to hotfix 4 which end in 946. its the current update. With the 945 hotfix we were not able to see the carrier when we placed it in the sim. Now I updated to 946 hotfix. hosted a freeflight session. i was able to place the carrier in the sim and was able to see it. I did a few cats and traps with no problem. Then I reverted back to the 945 hotfix and could see the carrier again. so looks like the 946 hotfix I'm able to see and use the carrier. I still need test it with my friends to see if it works for them in 946 and see if the carriers are synced up. Just an update. Still wasnt able to see the carrier using the SF carrier mission in 946. so thats still broken.
« Last Edit: July 03, 2015, 05:44:15 AM by Mikencali » Logged
Mikencali
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #26 on: July 06, 2015, 05:48:28 AM »

Got it working.. was able to get it to work. I joined a hosted game.. once in game and in the pit. I started AIcarriers and placed it in game. we were all able to see the carrier and trap :-)
Logged
Orion
Hero Member
*****
Posts: 755


« Reply #27 on: July 06, 2015, 06:23:11 AM »

Glad to hear it.  Have fun flying!
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!