FSDreamTeam forum
December 02, 2020, 11:04:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Instant replay Problems?  (Read 3661 times)
ThePilotGuy
Newbie
*
Posts: 20


« on: August 23, 2010, 02:35:36 AM »

When I use the instant replay for FSX, your KDFW scenery doesn't show up. This is the only scenery for this area I have installed. It looks in theh replay as it the trial version had timed out.  I'm probably missing something pretty obvious as why this won't work now or just isn't possible. Could you please help me solve this problem?

Thanks! Cheesy
Logged
curt1
Jr. Member
**
Posts: 67


« Reply #1 on: August 23, 2010, 03:51:26 AM »

In all of their scenery packages, the buildings and terminals are removed in instant replay mode.  In the case of KDFW, all the buildings and runway textures are removed.  They built this scenery in a different fashion, and unfortunately the runway textures are missing on replay.

Curt
Logged
ThePilotGuy
Newbie
*
Posts: 20


« Reply #2 on: August 23, 2010, 04:33:31 AM »

ok Thank you Smiley
Logged
ThePilotGuy
Newbie
*
Posts: 20


« Reply #3 on: August 23, 2010, 06:41:43 AM »

If you don't mind me asking, is there any way to get FSX to show the scenery during a replay?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40174



WWW
« Reply #4 on: August 23, 2010, 06:16:31 PM »

It's nothing that we can fix, because it's an FSX design limit: objects that are drawn using Simconnect, will not appear in instant replay and in KDFW, we basically draw the whole scenery that way.

It's possible to use the free FS Recorder, instead.
Logged

ThePilotGuy
Newbie
*
Posts: 20


« Reply #5 on: August 23, 2010, 06:20:17 PM »

Alright. Thanks for explaining in more depth.  Cheesy
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!