Author Topic: Floor Gap M11 T-5  (Read 306 times)

mexusa12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
Floor Gap M11 T-5
« on: May 13, 2022, 10:36:31 pm »
   Hello  I was trying  the new Pmdg 737  in KORD  over on terminal 5  by gate M11  there is  a  BIG  floor GAP the plane stops can  NOT get across i turn the  game off  and  i  update the  airport using the FSDT live updates  but  no  luck  any ideas?
« Last Edit: May 13, 2022, 10:38:11 pm by mexusa12 »

virtuali

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 43070
    • VIRTUALI Sagl
Re: Floor Gap M11 T-5
« Reply #1 on: May 16, 2022, 11:19:15 am »
I think you are referring to the area with an underpass ?

We'll look into it to see if it's possible to fix it, the issue with such places is the sloping terrain might change depending on your terrain settings, so they are a bit unpredictable, and in some case there might not be enough precision ( it even depends on the default mesh underneath the scenery ) to make the correct, so they might require custom modeling that doesn't interacts well with the rest of the terrain.

But we'll have a look at it as soon as possible, perhaps with the current SDK some things might work better than when the scenery came out.

mexusa12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
Re: Floor Gap M11 T-5
« Reply #2 on: May 18, 2022, 01:00:11 am »
Can you guys fix this issue please thank you >> Dont worry about my Ugly arrow

virtuali

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 43070
    • VIRTUALI Sagl
Re: Floor Gap M11 T-5
« Reply #3 on: May 18, 2022, 05:46:50 pm »
I'm sorry but, I thought you were referring to a very minor elevation issue that could possibly happen around the underpasses, but after seeing your screenshot, it's not that, and your problem is completely different, and it's surely caused by some other scenery in conflict, if KORD really had such massive problem, we would have fixed it long ago!

See in the attached screenshot how the scenery looks like in that area.

« Last Edit: May 19, 2022, 12:31:51 pm by virtuali »

AndyM

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Floor Gap M11 T-5
« Reply #4 on: May 18, 2022, 09:44:15 pm »
Have you uninstalled the default Asobo airport?

Other things to try are deleting the content.xml file, deleting the SceneryIndexes .dat files, delete any rolling cache, and ensure you have Bing data turned 'ON'

For MS Store versions the locations are ...

C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\SceneryIndexes

mexusa12

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
Re: Floor Gap M11 T-5
« Reply #5 on: May 19, 2022, 04:07:45 am »
I think I got it thank you
« Last Edit: May 19, 2022, 04:51:02 am by mexusa12 »