Author Topic: KORD v2 display boards  (Read 221 times)

donkey20048

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
KORD v2 display boards
« on: October 26, 2021, 03:05:35 pm »
hello

apologies if i have missed something but i am dyslexic so reading is difficult.

I have loaded into kord v2 and loaded a p3d flight plan and am boarding via gsx v2 but i have no display board information on the walls by the gate

virtuali

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 41920
    • VIRTUALI Sagl
Re: KORD v2 display boards
« Reply #1 on: October 27, 2021, 09:47:35 am »
You don't say which P3D version you are referring to. If you use P3D 5, it's normal, since the active boards require DirectX 11, which P3D 5 doesn't support anymore so, they will stay a P3D4-only feature.

donkey20048

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: KORD v2 display boards
« Reply #2 on: October 27, 2021, 10:25:36 am »
ah ok brilliant thanks yeah im using v5 but now i know it is supposed to not work that is fine

thanks for the reply