FSDreamTeam forum
November 25, 2020, 11:54:36 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Runway 30?/12?  (Read 247 times)
jcallum
Newbie
*
Posts: 13


« on: October 21, 2020, 09:19:59 PM »

I think I installed this airport but I am seeing runway 30 which is in reality runway 31. Am I not installed properly?
John
Logged
drose12ca
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #1 on: November 01, 2020, 08:45:55 PM »

See the following topic
http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,24380.0.html
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40072



WWW
« Reply #2 on: November 02, 2020, 12:45:05 AM »

I think I installed this airport but I am seeing runway 30 which is in reality runway 31. Am I not installed properly?

Are you sure you ran the latest Live Update ? We fixed this last week, together with the big update that added lots of new buildings.
Logged

jcallum
Newbie
*
Posts: 13


« Reply #3 on: November 14, 2020, 03:04:52 PM »

Thanks Umberto, I will get the update.
John
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!