Author Topic: JFK no building  (Read 3024 times)

jwcruz825

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
JFK no building
« on: September 27, 2020, 03:02:07 am »
i just installed JFK into V5 and let me tell u with the update that came out has mest up all my scenery  look at JFK when you land and there no building on nothing looks like addon

http://prntscr.com/uojf00
http://prntscr.com/uojfov

josealbertofra

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: JFK no building
« Reply #1 on: September 28, 2020, 12:25:48 am »
I have purchased today KJFK V2 for Prepar3D v4.5 and I’ve got same problem... missing buildings! Please, FSDreamTeam help to fix this as soon as possible! (I was flying from Madrid to New York...) Thank you very much.
« Last Edit: September 28, 2020, 12:30:01 am by josealbertofra »

virtuali

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 46026
    • VIRTUALI Sagl
Re: JFK no building
« Reply #2 on: September 29, 2020, 11:59:27 pm »
The usual question:

- Do you have the Addon Manager and the Couatl menu under the "Addons" menu ? Have you installed GSX too ?

jwcruz825

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
Re: JFK no building
« Reply #3 on: October 02, 2020, 06:29:35 pm »
The usual question:

- Do you have the Addon Manager and the Couatl menu under the "Addons" menu ? Have you installed GSX too ?

yes i do and i think the placesment of the JKF  jetways on 420 and up they looks they are not where the should be but i can be wrong... also is the CLT on V5 fixed at night time cause i havent seen no post on it about it

http://prntscr.com/us0njo