FSDreamTeam forum
November 27, 2020, 10:53:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Missing Buildings at several FSDT Airports  (Read 280 times)
dabr0an
Newbie
*
Posts: 8


« on: September 27, 2020, 12:45:13 AM »

Hi Dear,

  Long term customers for FSDT since FS9 and now P3Dv5 just recently. fresh installed of all the previous owned great FSDT products.

However, this is getting a bit frustrated for me since I have to do this everytime I fly into FSDT airports.

1. When I start at LAX, HNL, YVR or fly from somewhere else (non-FSDT) to those airports no buildings will show-up until I hit the "Add-on Manager" then exit but I really don't prefer doing this step during approach.

2. If I loaded the aircraft at ORDv2, JFKv2, Hawaiian Airports1,2 first then changed to LAX everything seems to be fine.


After searching a lot of similar problem but no solution on the forum, I decided to ask for help... again, great products but if doesn't show up properly..

Brandon
Logged
jwenham
Newbie
*
Posts: 12


« Reply #1 on: September 27, 2020, 01:00:56 AM »

I have the same exact issue going on. 
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40115



WWW
« Reply #2 on: September 30, 2020, 04:17:52 AM »

I managed to reproduce the problem. For the time being, the best workaround is pressing ESC twice to make the scenery reappear, it's 4:17 AM here now, so I'll have to check it tomorrow.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!