FSDreamTeam forum
July 07, 2020, 04:26:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Double Jetways in P3D V5  (Read 192 times)
Empire
Newbie
*
Posts: 5


« on: June 27, 2020, 01:02:16 PM »

Hello,

Updated P3d V5, and then had to rerun the GSX updater for it to work. It worked and going fine other the the double jetways. Doesn't matter what airport it is, It's happened at all of them.

EGKK
https://i.imgur.com/35PsQKs.png
« Last Edit: June 27, 2020, 01:03:19 PM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39120



WWW
« Reply #1 on: June 27, 2020, 01:04:21 PM »

Updated P3d V5, and then had to rerun the GSX updater for it to work. It worked and going fine other the the double jetways. Doesn't matter what airport it is, It's happened at all of them.

Those in your screenshot are not GSX jetways, they are regular SODE jetways which are created and handled entirely by SODE.
Logged

Empire
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #2 on: June 30, 2020, 05:57:37 PM »

Okay!

Still, any ideas why? or need a full clean sode install at this point. Then again we are waiting for another sode update
Logged
Captain Kevin
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 597


Captain Kevin


« Reply #3 on: June 30, 2020, 06:11:28 PM »

You don't by chance also have P3D V4 installed, do you? If so, do you have those same sceneries for P3D V4.
Logged

Captain Kevin
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!