FSDreamTeam forum
October 27, 2020, 11:23:44 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: KORD v2 Ground issues **SOLVED**  (Read 2316 times)
caduvalle
Newbie
*
Posts: 4


« on: June 16, 2020, 12:40:01 AM »

Hi,

I need help with my Chicago O'Hare scenery. The ground seems to be blury and with glitches as you can see in the pictures below.

https://snipboard.io/6PSdiZ.jpg
https://snipboard.io/ymYVEW.jpg
https://snipboard.io/Mw5P1R.jpg

I already tried:
* Run FSDT live update
* Reinstall

Nothing seems to solve this issue.

Can you help me?

Carlos

PS: My specs i9 9900K, RTX 2080ti, 32Gb RAM, 2Tb SSD running P3Dv4.5 HF2
« Last Edit: September 21, 2020, 07:18:46 PM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39875



WWW
« Reply #1 on: June 16, 2020, 10:27:53 PM »

Have you installed something from OrbX ? If yes, be sure it's priority is set BELOW FSDT O'Hare and ( in general ) below any airports.
Logged

caduvalle
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #2 on: June 17, 2020, 08:06:06 PM »

Have you installed something from OrbX ? If yes, be sure it's priority is set BELOW FSDT O'Hare and ( in general ) below any airports.

Yes, I do have a lot of sceneries from Orbx.

They are already set to stay bellow all other sceneries as you can see:

https://snipboard.io/ui0YeR.jpg

All my non Orbx sceneries are above Bathymetry.
« Last Edit: June 18, 2020, 09:35:10 AM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39875



WWW
« Reply #3 on: June 18, 2020, 09:37:28 AM »

Has Orbx finally started using the proper add-on.xml method ?

If yes, it means you can easily TEST the scenery with nothing from OrbX installed, if you use the OPTIONS->Add-on menu to temporarily turn all their scenery layers off. Do this, Exit the sim, restart it, so at least we would know if the problem is caused by some of those sceneries.
Logged

caduvalle
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #4 on: June 24, 2020, 12:36:31 AM »

Has Orbx finally started using the proper add-on.xml method ?

If yes, it means you can easily TEST the scenery with nothing from OrbX installed, if you use the OPTIONS->Add-on menu to temporarily turn all their scenery layers off. Do this, Exit the sim, restart it, so at least we would know if the problem is caused by some of those sceneries.

I disabled all my Orbx scenery, but KORD looks the same. It seems the issue is not related to Orbx.

https://snipboard.io/dnCHBN.jpg

https://snipboard.io/mbv32t.jpg

https://snipboard.io/tJ0szS.jpg

Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39875



WWW
« Reply #5 on: June 25, 2020, 02:15:32 PM »

Then the problem might be caused by one of the other non-default sceneries you have installed. Try to disable them all.
Logged

caduvalle
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #6 on: July 04, 2020, 10:51:54 PM »

Then the problem might be caused by one of the other non-default sceneries you have installed. Try to disable them all.

It won't be easy, but I'll try.
Logged
ericpak
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #7 on: September 17, 2020, 09:14:34 PM »

Hello FSDT Team,
Same issue for me using P3DV4HF3, but reading this thread, I can't se any solution. Has this issue been fixed or not ?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39875



WWW
« Reply #8 on: September 17, 2020, 09:52:00 PM »

Same issue for me using P3DV4HF3, but reading this thread, I can't se any solution. Has this issue been fixed or not ?

There was no issue to fix on our side, our scenery doesn't look anything like that, when there are no sceneries in conflict. Please post a screenshot, maybe we could have some idea what is conflicting in your system.
Logged

ericpak
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #9 on: September 18, 2020, 02:14:39 PM »

Hello Umberto,
I found the culprit. It's me.
As I am using SceneryConfigEditor and as KORDv2 is not installed in the "P3D directory" but in another SSD, I forgot to copy the FSDT_KORD_SF01.BGL file (P3Dv4) in the "KORDv2 Scenery" folder. Now it runs correctly. Apologies for the inconvenience.
I take advantage of my presence on the forum to congratulate the FSDreamteam team for the excellence of the products offered.
Best regards
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!