FSDreamTeam forum
March 30, 2020, 09:16:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: All aircraft on ramp at night black  (Read 604 times)
robs113
Newbie
*
Posts: 1


« on: December 24, 2019, 04:00:03 AM »

I am an Xplane guy, trying to get P3d to work.

All aircraft on ramp at night black..
Totally black, like black-hole black, my aircraft and ai ones also.

Same problem on FSDT Las Vegas.

I see people on Twitch taxiing at night and you can see their aircraft.
What have I setup wrong?

Ok on FlyTampa YYZ.

I only have 3 payware airports.

Is this 'normal' for P3d???
« Last Edit: December 24, 2019, 04:36:06 AM by robs113 » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37909



WWW
« Reply #1 on: January 03, 2020, 11:15:31 AM »

To see parked aircraft being lit by apron lights ( if this is what you are referring to ), you need the airport to support Dynamic Lighting, and usually only the latest ones which are purposely made for P3D4 have this feature, since it has been only added with P3D4.

Some example of FSDT airports with Dynamic Lights support are:

- O'Hare V2

- Charlotte

- Louisville
Logged

Oswald53
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #2 on: January 19, 2020, 12:02:36 AM »

To see parked aircraft being lit by apron lights ( if this is what you are referring to ), you need the airport to support Dynamic Lighting, and usually only the latest ones which are purposely made for P3D4 have this feature, since it has been only added with P3D4.

Some example of FSDT airports with Dynamic Lights support are:

- O'Hare V2

- Charlotte

- Louisville


I was thinking of purchasing this airport. Can I assume that FSDT CYVR does not have dynamic lighting?
Logged

I7-9700K, AORUS Z390 Master Motherboard, Corsair H100i Platinum Cooler, AORUS GTX 1080ti Extreme, HyperX Predator 32GB, Samsung 500GB NVMe, Samsung 1TB SSD, Seagate Barracuda 2TB, 24" Samsung B2440 Display, Cooler Master MasterCase H500, Cooler Master 1000 Watt PSU, Win10, P3DV4.5, Logitech X52 Pro
Dave_YVR
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 641


« Reply #3 on: January 19, 2020, 01:51:18 AM »

 You can add dynamic lighting VERY easily on your own. It works very well at FSDT YVR and is a free addon.
https://www.inibuilds.com/dl-canada
« Last Edit: January 20, 2020, 12:22:46 AM by Dave_YVR » Logged
Oswald53
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #4 on: January 19, 2020, 10:39:24 PM »

Thanks Dave. Didn't know about that site.
Logged

I7-9700K, AORUS Z390 Master Motherboard, Corsair H100i Platinum Cooler, AORUS GTX 1080ti Extreme, HyperX Predator 32GB, Samsung 500GB NVMe, Samsung 1TB SSD, Seagate Barracuda 2TB, 24" Samsung B2440 Display, Cooler Master MasterCase H500, Cooler Master 1000 Watt PSU, Win10, P3DV4.5, Logitech X52 Pro
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!