FSDreamTeam forum
April 01, 2020, 11:15:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: No jetways at KORD V2 **SOLVED**  (Read 170 times)
Retro2020
Newbie
*
Posts: 3


« on: February 06, 2020, 11:32:39 PM »

Hello, I just purchased KORD V2 and when I loaded the sim up It has no jetways. I have SODE installed. Is there anything I am missing that I need to do?
« Last Edit: February 07, 2020, 10:14:07 AM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37918



WWW
« Reply #1 on: February 06, 2020, 11:55:25 PM »

It's likely you have another scenery for KORD still installed, so its AFCAD is conflicting, and so GSX won't create jetways for FSDT KORD, since they depend on the correct AFCAD being loaded. Check the GSX customization page, it will tell you the name of the AFCAD in use, which should give you an idea of what is conflicting.
Logged

Retro2020
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #2 on: February 07, 2020, 12:29:11 AM »

Fixed it! Thank you!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!