FSDreamTeam forum
May 30, 2020, 08:29:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Conflict with Traffic Global - AFCAD Error  (Read 268 times)
Kiwi Jez
Newbie
*
Posts: 11


« on: December 06, 2019, 03:47:18 PM »

Hi
When I use traffic global I get an AFCAD error
When I uninstall traffic global it works fine.
How do I remedy this?
Cheers Jeremy


* 3.PNG (135.45 KB, 1525x1003 - viewed 52 times.)

* 1.PNG (497.68 KB, 1367x1033 - viewed 52 times.)

* 4.PNG (193.11 KB, 677x869 - viewed 47 times.)

* 6.PNG (211.67 KB, 703x903 - viewed 54 times.)
Logged
Kiwi Jez
Newbie
*
Posts: 11


« Reply #1 on: December 06, 2019, 04:05:14 PM »

FIXED

   
Re: KORD v2 GSX/SODE Gates missing
Reply #3 on: September 08, 2019, 10:55:33 PM
Reply with quoteQuote
do you have traffic Global ?  this happen to me and I went to traffic global AFCAD and delete JFKC  Then the JetWays show up



* 7.PNG (241.84 KB, 916x835 - viewed 48 times.)
Logged
Dave_YVR
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 658


« Reply #2 on: December 06, 2019, 08:16:31 PM »

 You would be better off disabling the entire TG AirportFacilities folder as it will only create conflicts with EVERY other addon airport that you have in the sim including those within any FTX regions etc.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!