Author Topic: Conflict with Traffic Global - AFCAD Error  (Read 3122 times)

Kiwi Jez

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
Conflict with Traffic Global - AFCAD Error
« on: December 06, 2019, 02:47:18 pm »
Hi
When I use traffic global I get an AFCAD error
When I uninstall traffic global it works fine.
How do I remedy this?
Cheers Jeremy

Kiwi Jez

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
Re: Conflict with Traffic Global - AFCAD Error
« Reply #1 on: December 06, 2019, 03:05:14 pm »
FIXED

   
Re: KORD v2 GSX/SODE Gates missing
« Reply #3 on: September 08, 2019, 10:55:33 PM »
Reply with quoteQuote
do you have traffic Global ?  this happen to me and I went to traffic global AFCAD and delete JFKC  Then the JetWays show up


Dave_YVR

  • Beta tester
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 801
Re: Conflict with Traffic Global - AFCAD Error
« Reply #2 on: December 06, 2019, 07:16:31 pm »
 You would be better off disabling the entire TG AirportFacilities folder as it will only create conflicts with EVERY other addon airport that you have in the sim including those within any FTX regions etc.