FSDreamTeam forum
October 19, 2019, 05:09:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cannot install CYVR  (Read 127 times)
rullf_1985
Newbie
*
Posts: 4


« on: October 05, 2019, 09:44:05 PM »

Hi there, I have this problem when installing CYVR. The installer starts just fine but when it start installing the textures, I get a window with the title "Setup" window no text and just a OK button. I click OK but the window keeps showing up every time it tries to install a texture.

If a continue with the installation, pressing OK everytime; the end result is no runway/apron textures (black)

https://imgur.com/fjWWini



Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 36400



WWW
« Reply #1 on: October 06, 2019, 10:40:15 AM »

Have you clicked on all the texture selection options ?
Logged

rullf_1985
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #2 on: October 07, 2019, 06:47:34 AM »

Yes
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 36400



WWW
« Reply #3 on: October 07, 2019, 11:31:42 AM »

Could you please indicate exactly which options you chose ?
Logged

rullf_1985
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #4 on: October 07, 2019, 09:23:44 PM »

I tried all high textures, 4 seasons.. no joy
medium textures, 2 seasons..no joy
as just requested... low textures, single season... no joy
when it gets to the second part of the installer it just stops, a new window appears with no text on it, only a "OK". The progress bar on the installer turns red. It does that for every texture it tries to generate.

Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 36400



WWW
« Reply #5 on: October 11, 2019, 05:12:49 PM »

I'm sorry, but I cannot reproduce your problem, and nobody else has reported it. Try to disable the antivirus while installing.
Logged

rullf_1985
Newbie
*
Posts: 4


« Reply #6 on: October 16, 2019, 05:14:28 PM »

My apologies for late respond. Work got in the way.
Good news, I got to install. The long story short it was a problem with Direct3D within DirectX. Had to un-install and remove the display drivers and re-install them again. I just re-run the CYVR installer and installed successfully. I am deeply sorry for any inconvenience this cause.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!