FSDreamTeam forum
April 08, 2020, 08:55:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: KORD V2 in Prepar3D V5  (Read 496 times)
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37995



WWW
« on: Today at 04:13:13 PM »

I've just made a very quick test, showing a bit of the performance increase you can expect from P3D V5, at FSDT KORD V2. I tried to maintain all settings as close as possible, and since this is still a Beta version of P3D V5, it's possible things might change a bit before release, due to further optimizations in the final version.

The hardware is:

- CPU i7-6700, stock clock.
- RAM 64 GB.
- GPU nVidia 2080 Ti.

Yes, the system is a bit unbalanced, but it's a typical developer system: lots of ram to open several 3d apps at the same time, no overclock ( has to run the whole day ). I would expect better results with a better CPU, considering DX12 can multithread better than DX11.

Also, note the video capture software has a cost on its own, in reality, P3D V5 feels much smoother, although I think it still can be seen in the video, V4 it's less smooth, even without taking into account the fps.

Here's Prepar3D V4:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=L1gjWt4NOZM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=L1gjWt4NOZM</a>

Here's Prepar3D V5:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ottayUIuJZg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ottayUIuJZg</a>
« Last Edit: Today at 04:15:49 PM by virtuali » Logged

micstatic
Newbie
*
Posts: 13


« Reply #1 on: Today at 04:53:13 PM »

nice.  thanks for posting this
Logged
MWerthers747
Newbie
*
Posts: 1


« Reply #2 on: Today at 06:42:59 PM »

I hope we don't have flashing triangles like in v4.5
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!