FSDreamTeam forum
January 28, 2021, 11:39:20 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: KLAS Activation  (Read 816 times)
BigMalc1
Newbie
*
Posts: 9


« on: January 04, 2019, 06:33:01 PM »

I have recently tried to reinstall this product but Iget an activation issue. Installed as administrator with AV disabled.
Install completes and I open Prepar3D v4.4 and gp to Addon Manager to register the serial number which prompts me to have the code ready.
After that nothing happensand if I select the airport no buildings are present. I have run the uninstall 003 from addon manager but not sure this is altering registry entries correctly.
Your advice would be appreciated.
By the way I purhased this product from JustFlight and after contacting them they reffered me to you. Huh
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 40454



WWW
« Reply #1 on: January 05, 2019, 08:10:46 PM »

Be sure you use the installer on our site, some retailers might have provided with outdated download links.
Logged

BigMalc1
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #2 on: January 06, 2019, 12:34:59 AM »

Thankyou, I will try this solution over the weekend and let you know the result.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!