FSDreamTeam forum
December 19, 2018, 10:52:29 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Install Program Does Not Open  (Read 197 times)
kmanning
Jr. Member
**
Posts: 60


« on: November 23, 2018, 09:49:52 PM »


I'm trying to install the Cloud9 F4 Phantom and when I click on the .exe, I only get the Security Warning prompt and after I click Okay, nothing happens. What's the problem? I've already tried turning off the anti virus program and it still does not work.

Ken.
Logged
kmanning
Jr. Member
**
Posts: 60


« Reply #1 on: November 27, 2018, 01:42:53 AM »


I'm trying to install the Cloud9 F4 Phantom and when I click on the .exe, I only get the Security Warning prompt and after I click Okay, nothing happens. What's the problem? I've already tried turning off the anti virus program and it still does not work.

Ken.


I posted this question 4 days ago, 114 replies, and I still haven't got an answer. When am I going to get an answer?

Ken.
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32890



WWW
« Reply #2 on: November 27, 2018, 11:14:39 AM »

It's quite difficult to help you without having any details about your configuration.

It's been a while since I last tried that installer so, I downloaded, and after the security prompt, it's supposed to either proceed with the installation, or ask you to browse for the simulator, in case it's not found.

Since I don't have FS9 installed anymore, I got the prompt to browse for the simulator folder, since it couldn't be found in the registry. At that point, I exit the installed, since I'm not going to reinstall FS9, considering we stopped supporting it in 2011, which is 7 years ago...I don't even have an optical drive in any of my system so, I couldn't reinstall my old FS9 disk even if I wanted.

This means, I can only guess.

Maybe, there might some kind of problem with the FS9 registry key, so the installer found it, but was somehow wrong/corrupted/pointing to the wrong folder ?
Logged

kmanning
Jr. Member
**
Posts: 60


« Reply #3 on: November 27, 2018, 11:45:28 PM »

It's quite difficult to help you without having any details about your configuration.

It's been a while since I last tried that installer so, I downloaded, and after the security prompt, it's supposed to either proceed with the installation, or ask you to browse for the simulator, in case it's not found.

Since I don't have FS9 installed anymore, I got the prompt to browse for the simulator folder, since it couldn't be found in the registry. At that point, I exit the installed, since I'm not going to reinstall FS9, considering we stopped supporting it in 2011, which is 7 years ago...I don't even have an optical drive in any of my system so, I couldn't reinstall my old FS9 disk even if I wanted.

This means, I can only guess.

Maybe, there might some kind of problem with the FS9 registry key, so the installer found it, but was somehow wrong/corrupted/pointing to the wrong folder ?


Oh, I didn't think it went that far back, and I thought it would work in FSX. I don't think I have FS9 installed anymore and I guess that's the reason for this. I thought it would work or could be installed in FSX but I guess not.

Thanks for explaining that.

Ken.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!