FSDreamTeam forum
November 14, 2019, 01:48:47 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Issues with Gates B  (Read 1083 times)
TShep81
Newbie
*
Posts: 2


« on: September 06, 2018, 12:34:41 PM »

How come I cannot see United Express planes at Concourse B on my FSX, even when the AIG flight plans are installed for United Express, is there a way to fix it so I can see all the United express flights displayed? Undecided Undecided Undecided Undecided
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 36628



WWW
« Reply #1 on: September 06, 2018, 01:13:34 PM »

As you can easily verify by opening the scenery AFCAD with any editor (ADE, AFX, etc.), all gates at the B Concourse have their proper airline codes UAL and UALX so, the problem is surely not the scenery.
Logged

Beto1
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #2 on: July 08, 2019, 07:21:35 PM »

In my setup, using ADE removed UAL and left United Express only.
All I See regional smaller than ERJ175

best regards.
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 36628



WWW
« Reply #3 on: July 09, 2019, 07:10:11 PM »

I don't know what do you mean with "using ADE". There's no need to use ADE, as the scenery already comes with the proper airline codes.
Logged

Beto1
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #4 on: July 11, 2019, 07:32:28 AM »

I meant that as long as I had UAL I would see 737s on terminal B.

At least on my Ultimate Traffic setup.
once I removed UAL and left UAL express all works good.
I have to fix that on every update.
Logged
Beto1
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #5 on: July 11, 2019, 07:36:32 AM »

here


* adekiah.jpg (193.56 KB, 1498x704 - viewed 53 times.)
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 36628



WWW
« Reply #6 on: July 11, 2019, 03:50:36 PM »

It's normal you would see 737, as long they fit the parking. So your goal is you wouldn't want to see the 737s, even if they fit the parking ?
Logged

Beto1
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #7 on: July 11, 2019, 08:59:46 PM »

I fly on a weekly bases, with the exeption of "office days and time off".
 Terminal B  with manual ramps is ERJ 135 (not sure this still active)-145, CRJ 200, and have not even seen a 175 there yet.


E175 at terminal A, B on Jetways side C, and E.

Have not yet seen a regional on new C yet. (not seen)

737s and up at C , E.
 D, I only seen international airliners.


By the way, I do enjoy KIAH FSDT has in the market.

just the correct terminal assignments on some need to be corrected.
Again that is something I had no problems fixing for my use.

And new teminal would be nice as well as double jetways as they should. yet, i can live without.

I fly to many airports worldwide.

Best regards.

« Last Edit: July 11, 2019, 09:25:08 PM by Beto1 » Logged
Dave_YVR
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 589


« Reply #8 on: July 13, 2019, 07:49:04 PM »

 You can edit the airport file for the B gates. Use 15m spots set to UALX or whatever you have your United Express AI aircraft using for parking codes will keep the larger aircraft from using those gates.
Logged
Beto1
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #9 on: July 15, 2019, 02:58:35 AM »

In my case, tried that.

It works fine the way I have it.

Thanks
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!