FSDreamTeam forum
December 11, 2018, 09:29:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Dallas scenary not appear the Ai Traffic  (Read 2069 times)
migfar2007
Newbie
*
Posts: 10


« on: March 24, 2018, 02:14:20 AM »

Hi...
I bought and installed the Dallas scenary, but then when I open the simulator the scenary does not appear the ai traffic.
Who is possible solve this problem?
In the others airports the AI TRAFFIC works normally.
Cheers
Logged
migfar2007
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #1 on: March 25, 2018, 12:45:24 AM »

anyone help me to solve this problem?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32827



WWW
« Reply #2 on: March 25, 2018, 06:04:54 PM »

Quote
anyone help me to solve this problem?

Slow down: it's Saturday, and you posted in the middle of the night...What kind of AI are you using ?
Logged

migfar2007
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #3 on: April 01, 2018, 07:52:25 AM »

I use the models from FAIB FSP and flightplans from AIG or UNTT.
in all other scenaries the AI works nice, only in this scenary i have problems
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32827



WWW
« Reply #4 on: April 01, 2018, 09:02:14 PM »

KDFW has proper airline parking codes at all parking spots so, if your AI airplane have them too, they will surely work there.
Logged

migfar2007
Newbie
*
Posts: 10


« Reply #5 on: April 05, 2018, 02:35:56 PM »

LOOL you kidding me?
i work with AI traffic at minimum in fifhten years.
this not a explication for me.
is more easy for you speak this.
the others fsdt works good and this not but the AI traffic only desappear this scenary. why?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32827



WWW
« Reply #6 on: April 06, 2018, 09:36:44 AM »

I don't see what's so funny about it. I cannot possibly know of your multi-year experience with AI but, since KDFW obviously WORKS with AI and nobody ever reported a problem with it, it's clearly a problem of your setup.

Here's a video posted by some user, happily showing KDFW running just fine with AI traffic. UT2 in this case.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=V0a-ieVRDIw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=V0a-ieVRDIw</a>
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!