FSDreamTeam forum
September 20, 2018, 03:47:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21
  Print  
Author Topic: FSXBA F/A-18C HORNET  (Read 34310 times)
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 549


WWW
« Reply #285 on: September 12, 2018, 06:28:30 AM »

Setup is FSX:Acceleration boxed edition.

Computer has:
2gb vram
3.5ghz processor
8gb ram



TACPACK?
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
cobrales
Newbie
*
Posts: 28


« Reply #286 on: September 12, 2018, 03:22:28 PM »

Hi guys

I’m back......hips healed after 6 months therapy I’m walking again and flying again.

What is latest version for fsx? Never mind I found it.....
« Last Edit: September 12, 2018, 04:07:18 PM by cobrales » Logged
PhantomTweak
Hero Member
*****
Posts: 544


« Reply #287 on: September 12, 2018, 07:18:54 PM »

Page 1 of this thread. The DL's have a designation for FSX/P3Dv3, and one for P3Dv4 (64 bit version).
Great plane, at least in FSX:SE Cheesy

Enjoy it!
Pat☺
Logged
Crash19
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #288 on: September 13, 2018, 02:32:52 AM »

Setup is FSX:Acceleration boxed edition.

Computer has:
2gb vram
3.5ghz processor
8gb ram



TACPACK?

No Tackpack, is it a requirement?
Logged
PhantomTweak
Hero Member
*****
Posts: 544


« Reply #289 on: September 13, 2018, 06:56:35 AM »

Only to be able to use certain features.
Pat☺
Logged
Tuskin38
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #290 on: September 13, 2018, 06:17:23 PM »

This is a minor thing regarding livery, not a bug report.

The Canadian Air Force is slowly doing minor livery changes to their 18s.

They're removing the 'Canadian Forces' and flag from behind the wings, and adding RCAF - ARC beside the roundel under the cockpit, like how it is on the 150 Display team livery you have already, only in low viability colours.

https://i.imgur.com/vzBZ3vi.png

I have no idea if you're planning on touching up any existing liveries, but I thought I should bring it up anyways.

Logged
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 549


WWW
« Reply #291 on: September 13, 2018, 09:43:40 PM »

Hey Tuskin,

Welcome to the forums.  The guys over at Groom Lake Simulations do most of our textures.  I'd recommend sending your request over there.

Link: https://www.facebook.com/GroomLakeSimulations/?fb_dtsg_ag=AdySpQJZjZr__YUdhMo-jB9xZJuZ-OmVRUknpWG38FZn-g%3AAdzVt0A396duGcG-R8OczmJyhOPAYRAukYsPQbtSMk3whQ
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 549


WWW
« Reply #292 on: September 13, 2018, 09:46:44 PM »

No Tackpack, is it a requirement?

No not a requirement to fly but it is to fight.  Plus there are a number of scripts that run based on whether or not TACPACK is active or not.  Just helps me to narrow down where problems might lie. 

Thanks.
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
ReggieC
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #293 on: September 14, 2018, 01:08:34 PM »

Please disregard my earlier e-mail regarding the rudder and elevator flutter. I seem to be having issues with myX-56.

Regards,
Reggie
Logged
Crash19
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #294 on: September 14, 2018, 02:09:52 PM »

Roger that, also there is a thread about the HUD refresh rate that seemed to be pretty accurate to my issue, but I tried what the instructions said, but I the GDI button is not there.

- Go to the Top page, by pressing "MENU" from any page

- Select "BIT" (Built-in-Test, it's a key on the top)

- Select "GDI+ (on the low-right) Does not exist on my version.
Logged
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 549


WWW
« Reply #295 on: September 14, 2018, 03:51:36 PM »

Roger that, also there is a thread about the HUD refresh rate that seemed to be pretty accurate to my issue, but I tried what the instructions said, but I the GDI button is not there.

- Go to the Top page, by pressing "MENU" from any page

- Select "BIT" (Built-in-Test, it's a key on the top)

- Select "GDI+ (on the low-right) Does not exist on my version.

That's for the F/A-18A Hornet that comes default with FSX Acceleration and FSX Steam Edition. Does not apply to the FSXBA F/A-18C Hornet
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
ReggieC
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #296 on: September 14, 2018, 04:44:52 PM »

Well, I thought I had fixed the flutter problem but apparently not. If has to do with version 18.4. When I revert back to version 18.3, I don't have the flutter. I wish I could send you a video of the problem. Any advice appreciated.

Thank you,
Reggie
Logged
jimi08
Hero Member
*****
Posts: 549


WWW
« Reply #297 on: September 14, 2018, 11:54:17 PM »

Can you provide the conditions of when you observe the flutter?
Logged


Justin "Jimi" Hendrix
FSX Blue Angels
FSXBA F/A-18C Hornet Latest Download Link: http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,6944.msg117011.html#msg1
D5turbi
Newbie
*
Posts: 25


« Reply #298 on: September 15, 2018, 10:21:11 AM »

Hi jimi,

Another issue, when, in flight, I clic on the hook toggle:

Regards
Jean


* 2018-09-15_11-25-56.jpg (163.69 KB, 1000x661 - viewed 10 times.)
Logged
ReggieC
Newbie
*
Posts: 17


« Reply #299 on: September 15, 2018, 02:51:17 PM »

Greetings Mr. Hendrix,

The conditions occur anytime I fly this version of the aircraft. My setup is as follows:

AMD 4100FX  3.4 Mhz
8Gb RAM
GTX 1050Ti  4Gb
P3Dv4.3
Active Sky for P3dv4
Orbx Global, Vector, Open LC North America, HD Trees, Lights

Things I have tried:
Flying with and without ActiveSky active
Deleted my .Cfg file and letting P3D build a new one
Using the 18.3 airfile in place of 18.4
Various weapons loads to weigh down and settle the aircraft

Things I have noticed:
Since installing this aircraft, whichever aircraft I choose at the start of my sim session, it steers to the right when I accelerate until I correct with opposite rudder one time. Then all is well.  Upon aircraft startup, I notice the aircraft bobbing up and down slightly, but there is no flutter. The flutter starts when the aircraft leaves the ground.
As the pilot's head is connected to the control surfaces, his head twists and turns like a wild man during the flutter.
These issues do not occur with Version 18.3

Thank you Sir,
Reggie

Logged
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!