FSDreamTeam forum
June 02, 2020, 12:04:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: scenery library into p3d v4  (Read 4774 times)
dlg
Newbie
*
Posts: 5


« on: June 07, 2017, 04:54:57 AM »

hi Umberto

j have installed  geneva lsgg into p3d v4 and it runs very well.
J have checked the scenery library and lsgg geneva appears in the first
position, but unable to move down it.
Many thanks in advance for your reply
giulio
Logged
specialist
Full Member
***
Posts: 172



« Reply #1 on: June 07, 2017, 04:56:07 AM »

Why would you want to move it down?
Logged
dlg
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #2 on: June 07, 2017, 08:41:13 AM »

hi umberto
thanks for your fast reply the reason is:
I read about the scenery library position that orbx products (orbx libraries-ftxglobal-ftx vector-ftx europe) must be placed before all.
giulio
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 38695



WWW
« Reply #3 on: June 07, 2017, 09:17:33 AM »

I read about the scenery library position that orbx products (orbx libraries-ftxglobal-ftx vector-ftx europe) must be placed before all.

Before all other NON-airport sceneries that might possibly caused conflict with them. But airports should always be on top of everything. The general rule is: the lesser area covered by a scenery, the higher should go on the Scenery Library.
Logged

dlg
Newbie
*
Posts: 5


« Reply #4 on: June 07, 2017, 04:17:25 PM »

OK
many thanks again
giulio -dlg
Logged
Airbus_Pete
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #5 on: June 30, 2017, 01:08:09 PM »

Hello Umberto,

by me it`s the same!

I am using LSZH and LSGG from DreamTeam and i  will sort my scenerys by countrys,
but with this entrys i can not to it ?

What can we to to fix this problem?

Regards Peter
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 38695



WWW
« Reply #6 on: July 02, 2017, 07:02:10 PM »

What can we to to fix this problem?

The sim won't allow you to sort areas added with the add-on.xml method, but you can use a free 3rd party configuration utility, the "Lorby Prepar3D V4 Addon Organizer"

http://lorby-si.weebly.com/downloads.html

Logged

Airbus_Pete
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #7 on: July 04, 2017, 01:48:39 PM »

Thanks Umberto,

you made my day Smiley Smiley Smiley

Regards Peter
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!