FSDreamTeam forum
December 16, 2019, 05:44:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Runtime error on Install  (Read 2254 times)
ampharoah
Newbie
*
Posts: 36


« on: May 03, 2017, 07:52:35 PM »

Hello

I have just moved to P3D from FSX on a new PC and am re-installing all my airport scenery.

I have followed the procedure for reactivating the licences on this PC and that seemed to go well.

I have re-downloaded the scenery from the FSDT website to ensure that I have the latest versions.

P3D is installed on my C: drive in a folder c:Prepar3D v3 as recommended by Lockheed Martin

The install location will therefore be C: Prepar3D v3 > fsdreamteam

When I try to run the installers, P3Dvs is highlighted in the splash screen and I browse to the C:Prepar3D v3 folder.

When the installer reaches the end it hangs and I get the following message:

Runtime error (at 150:2488):
Error on line 81, position2: Only one top level element is allowed in an XML document.

Followed by:

List Index out of bounds

Could anyone please advise?

Thanks in anticipation

Andrew
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37016



WWW
« Reply #1 on: May 04, 2017, 10:08:48 AM »

The problem is caused by one of your XML files which was already corrupted before installing the sceneries, as explained here:

http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,15496.msg111815.html#msg111815
Logged

ampharoah
Newbie
*
Posts: 36


« Reply #2 on: May 04, 2017, 11:31:08 AM »

Hello Umberto

Thanks for getting back to me. I have read the item you referred to. I have a lot of .xml files in both locations!

In APP Data i have:

DefaultRecordAndPlayback.xml
DISConfiguration.xml
dll.xml
dll.xml.ASbackup
dll.xml.bak
dll.xml.previous
dll.xml.raaspro_backup_p3d_v3
dll_backup_20170401_145815.xml
DLL_preFSLSpotLights.xml
exe.xml
EXE.xml.fsfx.bkp
exe_xml.bak
LWcfg.xml
UISettings.xml
VehicleFavorites.xml
WaterConstantsV3.Xml

In PROGDATA i have:

AirObjectVisuals.xml
DISEntityTypes.xml
Displays.xml
dll.xml
dll.xml_Before_Addon_Manager.xml
dll_xml_Genoa X.bak
dll_xml_Ibiza X Evolution.bak
exe.xml
exe.xml_Before_Addon_Manager.xml
Multichannel.xml
scenery_add-ons.xml
ThermalDescriptions.xml
ViewGroups.xml

Which of these do i need to send to you please?

Thanks for your help.

Andrew
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37016



WWW
« Reply #3 on: May 04, 2017, 12:37:32 PM »

Only EXE.DML and DLL.XML from both file locations.
Logged

ampharoah
Newbie
*
Posts: 36


« Reply #4 on: May 04, 2017, 04:37:23 PM »

PROGDATA .xml files attached

APPDATA .XML to follow

Thanks Andrew

* dll.zip (0.44 KB - downloaded 85 times.)
* exe.zip (0.36 KB - downloaded 82 times.)
Logged
ampharoah
Newbie
*
Posts: 36


« Reply #5 on: May 04, 2017, 04:39:54 PM »


APPDATA .XML files attached

Andrew

* dll.zip (0.67 KB - downloaded 101 times.)
* exe.zip (0.44 KB - downloaded 94 times.)
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37016



WWW
« Reply #6 on: May 04, 2017, 05:23:45 PM »

The DLL.XML file from %APPDATA% is corrupted: it contains <SimBase.Document></SimBase.Document> tag in the middle of it, when it should be at the end.

Opening the file with a text editor, and moving Line 80 to the end of the file, should fix it.
Logged

ampharoah
Newbie
*
Posts: 36


« Reply #7 on: May 04, 2017, 07:07:35 PM »

Thanks Umberto,

That's my problem fixed. Your support is much appreciated.

Andrew
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!