FSDreamTeam forum
July 12, 2020, 07:08:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Runways center line vanish  (Read 3505 times)
specialist
Full Member
***
Posts: 172



« on: July 02, 2016, 06:46:19 AM »

Noticed that when landing on runway 8L, the ground seems to sink under the mesh and the center line disappears. I've made sure to have the latest updates, but not sure why this is happening now.
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39153



WWW
« Reply #1 on: July 02, 2016, 08:04:29 PM »

It's surely caused by a 3rd party mesh or vector product you installed for that area. What have you installed in that area ?
Logged

specialist
Full Member
***
Posts: 172



« Reply #2 on: July 03, 2016, 10:34:50 PM »

Nothing, except global vector and FSDT Honolulu. I ran the elevation program just in case, but still.
Logged
Dave_YVR
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 679


« Reply #3 on: July 04, 2016, 01:10:25 AM »

 Do you run MyTraffic or Traffic 360?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 39153



WWW
« Reply #4 on: July 04, 2016, 10:35:31 AM »

Nothing, except global vector and FSDT Honolulu. I ran the elevation program just in case, but still.

Global vector is a big "exception". Have you tried to disable it ? And yes, check if you have conflicting AFCADs, which are usually supplied with AI Traffic packages like MyTraffic or Traffic 360.
Logged

specialist
Full Member
***
Posts: 172



« Reply #5 on: July 04, 2016, 11:38:14 AM »

I checked to see if there was an AFCAD file in my MyTraffic folder for Honolulu, but there is not. I've disabled Global Vector, but that runway still shows my center line disappear as I'm taxing on it. Funny thing is that it's only on runway 8L. Not a big deal, since I don't land or take off from it often, but makes me wonder why does it do that.
Logged
Dave_YVR
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 679


« Reply #6 on: July 04, 2016, 07:31:58 PM »

I checked to see if there was an AFCAD file in my MyTraffic folder for Honolulu, but there is

 Really? Have you checked your MyTraffic\Scenery folder for BR2_PHNL.BGL?
Logged
specialist
Full Member
***
Posts: 172



« Reply #7 on: July 04, 2016, 08:16:58 PM »

Hi Dave, I saw that file, BR2_PHNL.BGL, but I thought I was suppose to be looking for a AF2 file. If that's the one that can be conflicting, I can turn that one off and see what happens.
Logged
Dave_YVR
Beta tester
Hero Member
*****
Posts: 679


« Reply #8 on: July 04, 2016, 08:46:02 PM »

  That's the one, remove/disable it and you should be good to go.  Keep in mind for any other addon airports you have as well you will want to do the same thing to avoid issues.
Logged
specialist
Full Member
***
Posts: 172



« Reply #9 on: July 04, 2016, 11:10:21 PM »

Okay, thanks Dave for the help. That should take care of me on this matter.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!