FSDreamTeam forum
December 10, 2019, 05:45:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: No jetways + AES wont work - Geneva  (Read 8318 times)
amitkl
Newbie
*
Posts: 2


« on: February 19, 2016, 12:48:41 PM »

Hello everyone!

Yesterday I bought Geneva for FSX and installed it as usual.
I started the sim and found out that the scenery is working fine, except 2 problems:
1) There are no jetways at all! (I also own JFK V2 and everything work's fine over there)
2) AES won't work around the airport, though it is activated.

I tried to reinstall the scenery, reinstall the addon manager, tried to update the scenery, but nothing helped.

What can I do about it?  Undecided

http://srv2.jpg.co.il/3/56c6f3162ef67.bmp

http://srv2.jpg.co.il/4/56c6f3160c7c5.bmp

http://srv1.jpg.co.il/3/56c6f315da19c.bmp
« Last Edit: February 19, 2016, 12:55:23 PM by virtuali » Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37000



WWW
« Reply #1 on: February 19, 2016, 01:00:36 PM »

Quote
I tried to reinstall the scenery, reinstall the addon manager, tried to update the scenery, but nothing helped.

Of course nothing helped by reinstalling the scenery or the addon manager, since the problem is nothing that has anything to do with the scenery or the addon manager!

2) AES won't work around the airport, though it is activated.

This, instead, is the problem. We can't possibly know *why* AES is not working (you should check their support for this), but since it's not working, it has managed to remove the jetways that comes with the Geneva, which always work, since it's done by a simple exclude .BGL supplied by AES, but it failed to replace them with its own, which is why you don't see any jetways.

- You don't see the jetways that comes with the scenery, since AES excluded them

AND

- You don't see the jetways provided by AES, since AES is not working  (whatever the reason is).

Of course, I would like to remind you the scenery comes already with its own animated jetways, and GSX is totally free to use at all our airports for the rest of the services, so maybe you might want to spend your AES credits on other airports.
Logged

amitkl
Newbie
*
Posts: 2


« Reply #2 on: February 19, 2016, 05:31:49 PM »

OK what I did was reactivating the scenery through AES and the problems appears to be solved! Smiley
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!