FSDreamTeam forum
November 19, 2017, 04:53:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Xclass compatibility?  (Read 28568 times)
walterg74
Newbie
*
Posts: 9


« on: November 28, 2015, 12:17:01 AM »

Hello. I am interested in buying some Xclass products, but I see all the threads here are very opd, and I don' t know where to see info on their compatibility.

Are they FSX only, and just box or do they also work with the Steam Edition?

Tanks.
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 27447



WWW
« Reply #1 on: November 28, 2015, 11:01:07 PM »

The XClass installers are made for FSX. They won't install if FSX:SE is installed alongside FSX.

They will work if you install FSX:SE stand-alone, which is how most of the FSX-only addons that don't specifically recognize FSX:SE are installed.
Logged

walterg74
Newbie
*
Posts: 9


« Reply #2 on: November 29, 2015, 01:10:50 AM »

The XClass installers are made for FSX. They won't install if FSX:SE is installed alongside FSX.

They will work if you install FSX:SE stand-alone, which is how most of the FSX-only addons that don't specifically recognize FSX:SE are installed.

Thanks, I have it standalone so I guess it should work. Last question, is the "eCD" product just all of the xclass products in a vundle, but still a download?

Thanks.
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 27447



WWW
« Reply #3 on: November 29, 2015, 01:26:00 AM »

Thanks, I have it standalone so I guess it should work. Last question, is the "eCD" product just all of the xclass products in a vundle, but still a download?

The CD version includes some extra landclasses ( "Rest of the world", basically) that are not available separately. You'll receive a CD by mail, but you'll be able to download it immediately.
Logged

luko
Jr. Member
**
Posts: 71


« Reply #4 on: November 29, 2015, 09:38:53 PM »

I have also installed FSX:SE on fresh Windows, so I assume there will be no problem with installation, but I have now Windows 10 - do I have to expect any problem?
Logged
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 27447



WWW
« Reply #5 on: November 30, 2015, 01:28:00 PM »

I have also installed FSX:SE on fresh Windows, so I assume there will be no problem with installation, but I have now Windows 10 - do I have to expect any problem?

I don't think so. Nobody reported it anyway.
Logged

luko
Jr. Member
**
Posts: 71


« Reply #6 on: November 30, 2015, 07:22:44 PM »

Ok, thanks.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!