FSDreamTeam forum
January 26, 2020, 12:25:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with install  (Read 5794 times)
sonebone
Newbie
*
Posts: 14


« on: June 29, 2015, 07:18:45 PM »

Hi..so I had this airport installed fine previously...I had to redo hard drive and did a fresh install unfortunately for KLAX2 and PHNL no matter how many times I uninstall and reinstall I see the stock buildings meshing with the new.....Weird....had not had this problem before....How can I correct?   Thank you
Logged

E6850 3GB, 4 GB ram, 500GB sata 2 HD, EVGA 470 GTX, Windows XP
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37507



WWW
« Reply #1 on: June 29, 2015, 08:15:30 PM »

Do you have the "Addon Manager" menu under the main FS9 menu bar ?
Logged

sonebone
Newbie
*
Posts: 14


« Reply #2 on: July 03, 2015, 08:22:04 PM »

The problem was with tinkering with afcad at least that was the problem with KLAX......What program should I use to tinker with your afcad which sorely needs upgrading........
Logged

E6850 3GB, 4 GB ram, 500GB sata 2 HD, EVGA 470 GTX, Windows XP
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 37507



WWW
« Reply #3 on: July 04, 2015, 11:46:14 AM »

The problem was with tinkering with afcad at least that was the problem with KLAX......What program should I use to tinker with your afcad which sorely needs upgrading........

The current version of ADE should work fine. However, I cannot vouch how it works under FS9. In fact, I don't even remember the last time I started FS9 myself...
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!