FSDreamTeam forum
October 24, 2018, 01:58:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: At 17:30 +/- local time...  (Read 8305 times)
B777ER
Sr. Member
****
Posts: 304


« Reply #15 on: September 22, 2008, 06:19:52 PM »

Well I can see FSDT will refuse to even look into these cdt issues. Funny I can fly into all 3rd party sceneries out with the LVLD 767 but now all of a sudden its my computer and cannot possibly be the scenery. I have even disabled Imaginesims kewr and klga. If it was just me getting them then maybe but with a bunch of us getting them..... If anyone finds a solution let me know because according to virtuali, its not there problem but ours.
Logged

Eric
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32062



WWW
« Reply #16 on: September 22, 2008, 06:31:17 PM »

Well I can see FSDT will refuse to even look into these cdt issues.

It's because we ALREADY looked into these issue, that you have beein given those explanation. If you search for messages about JFK and CTD, and follow all threads to the end, you'll find that EVERY user eventually found the culprit was either an AI texture, a corrupted BGL, a corrupted scenery.cfg, an antivirus program or something else and they SOLVED the issue. An user even found out that a BUILDING crash (which surely" looks like a scenery problem) was caused by an AIRPLANE!

Quote
Funny I can fly into all 3rd party sceneries out with the LVLD 767 but now all of a sudden its my computer and cannot possibly be the scenery.

Have you experienced any crash at JFK with a clean FS9 installation with a default airplane ? Have you even tried ?

I haven't said it CANNOT possibly be the scenery, it's just that it's very unlikely, and it's more likely that JFK is simply taking that little bit more amount of memory that, on your system, simply made you crossing that borderline between being able to fly and crashing.
Logged

B777ER
Sr. Member
****
Posts: 304


« Reply #17 on: September 22, 2008, 09:23:14 PM »

Umberto- yes I have. Default and third party aircraft into default and even some third party freeware scenerys result in no crashes of the sim. Just the FSDT one.
Logged

Eric
B777ER
Sr. Member
****
Posts: 304


« Reply #18 on: September 22, 2008, 09:30:02 PM »

To clarify my last post, that was default JFK and third party JFK sceneries.
Logged

Eric
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32062



WWW
« Reply #19 on: September 22, 2008, 09:48:29 PM »

Umberto- yes I have. Default and third party aircraft into default and even some third party freeware scenerys result in no crashes of the sim. Just the FSDT one.

I've haven't asked if you simply tried a default airplane and went to JFK. I've asked if you have tried JFK on a CLEAN FS9 installation with nothing else installed, and see if it crashes.

If you are saying JFK just crashes with a default airplane on an FS9 with nothing else installed, please post exact reproduction steps.
Logged

FM Lage
Newbie
*
Posts: 3


« Reply #20 on: September 22, 2008, 11:14:58 PM »

Thanks for your help.
Sorry about the delay in responding but I have a problem of health at home.
I opened the flight simulator without air traffic and the problem disappeared.
I have not had time to do other tests. When I go home I will do more testing.
As soon as I carry out further tests as I notice.
Logged
B777ER
Sr. Member
****
Posts: 304


« Reply #21 on: September 22, 2008, 11:23:42 PM »

Umberto- I am not going to uninstall everything to just do that. I will try to just figure it out on my own later on. thanks.
Logged

Eric
virtuali
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 32062



WWW
« Reply #22 on: September 22, 2008, 11:30:54 PM »

Umberto- I am not going to uninstall everything to just do that. I will try to just figure it out on my own later on.

I'm not really suggestion you have to do that. But, don't you think that, having a clean FS installation to test the product, is something that we routinely do ?

FYI, after your message, I've made a check with an utility that scans all BGL in the FS folder for missing textures...and JFK is clean.
Logged

B777ER
Sr. Member
****
Posts: 304


« Reply #23 on: September 23, 2008, 02:46:13 AM »

Thanks Umberto. I will have a deeper look into my folders and files to see if there are any stragglers hanging around that might be causing this issue.

Logged

Eric
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!