FSDreamTeam forum

FS9 support => Dallas FS9 => Topic started by: dc10boy on June 30, 2014, 11:36:56 PM



Title: ADE AFCAD Edits
Post by: dc10boy on June 30, 2014, 11:36:56 PM
Hi all,I'm trying to edit the AFCAD using ADE to match my retro traffic.Every time I compile the AFCAD the default buildings show up.Is there a setting I'm missing to prevent this?
Stan


Title: Re: ADE AFCAD Edits
Post by: Dominato83 on July 01, 2014, 05:49:03 PM
If you're compiling the AFCAD to your DFW/scenery folder, don't.  I've learned that this often causes some exclude files to be removed as well.