FSDreamTeam forum
August 21, 2019, 05:15:27 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Issue with gate placement on Airport scenery  (Read 212 times)
Airshinx_13
Newbie
*
Posts: 25



« on: May 16, 2019, 01:21:56 AM »

I recently brought the TFFR scenery from simarket. I proceeded to install it to P3Dv4.5 and it shows fine, but GSX detects the gate being placed in different coordinates. When I spawn in the airport it spawns me in the right spot (gate), but when I call GSX i asks if I want to warp to the right location in which case its something different. Any thoughts on this?
Logged

Reynaldo Rodriguez
Philadelphia, PA
VATSIM ZNY S3
Beat578
Full Member
***
Posts: 180


« Reply #1 on: May 16, 2019, 07:50:20 AM »

Did you load any config file for GSX for that airport? Because GSX is not "just there", you need to configurate the gates and everything.
If there is none, I would guess that GSX is using the afcad of the "standard" scenery, that would not match your add-on.
So you should see if you find a config file here or you have to create one on your own for that airport.
Logged

Beat578
Airshinx_13
Newbie
*
Posts: 25



« Reply #2 on: May 17, 2019, 04:32:26 AM »

Did you load any config file for GSX for that airport? Because GSX is not "just there", you need to configurate the gates and everything.
If there is none, I would guess that GSX is using the afcad of the "standard" scenery, that would not match your add-on.
So you should see if you find a config file here or you have to create one on your own for that airport.

To my knowledge, I just install TFFR scenery and that's that (no other mods). I am not sure why this is the only thing when I get cuztomize airport window open is that the Afcad links to APX... file in scenery folder.....
Logged

Reynaldo Rodriguez
Philadelphia, PA
VATSIM ZNY S3
Beat578
Full Member
***
Posts: 180


« Reply #3 on: May 17, 2019, 07:17:16 AM »

Somebody made a File for your Airport:
http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,18902.0.html
Download that and istall it. (You also have to install the exclude file, to exclude the original SODE Jetways to replace them with the GSX ones).
With that files installe correctly, you should be ok. I don't have that scenery to test, but i know from different config files.
Logged

Beat578
Airshinx_13
Newbie
*
Posts: 25



« Reply #4 on: May 18, 2019, 01:26:50 AM »

Somebody made a File for your Airport:
http://www.fsdreamteam.com/forum/index.php/topic,18902.0.html
Download that and istall it. (You also have to install the exclude file, to exclude the original SODE Jetways to replace them with the GSX ones).
With that files installe correctly, you should be ok. I don't have that scenery to test, but i know from different config files.


Thanks your a life saver!
Logged

Reynaldo Rodriguez
Philadelphia, PA
VATSIM ZNY S3
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!